Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری فارس، ماجرای سامانه دانشیار دانشگاه آزاد مدت‌هاست که به گلایه تعدادی از دانشجویان این دانشگاه تبدیل شده است؛ برخی دانشجویان معتقدند که سامانه آموزشیار مشکلات جدی در فرآیند آموزشی دانشجویان به وجود آورده است.

دانشجویان می‌گویند در انتخاب واحد دچار مشکل می‌شوند و هیچکس پاسخگو نیست؛ یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد در این زمینه گفت: در بخش شهریه هم با این سامانه دچار مشکل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال برای انتخاب واحد ارشد مبلغ 3 میلیون و 500 هزار تومان باید پرداخت شود ولی سامانه به صورت مسقیم ۴ میلیون و 900 هزار تومان دریافت می‌کند و در غیر این صورت امکان انتخاب واحد وجود نخواهد داشت.

وی افزود: در سامانه، درگاه قسطی کردن شهریه وجود دارد، اما وقتی درخواست تقسیط انجام می‌شود هیچ پاسخی از سامانه دریافت نمی‌شود. 

* دانشجوی دانشگاه آزاد: برای هر انتخاب واحد حداقل ۵ ساعت زمان گذاشته‌ام

این گلایه‌ها در سامانه فارس من خبرگزاری فارس نیز در قالب پویش‌های متعدد ثبت شده است؛ مثلا یکی از دانشجویان در پویشی با عنوان «مشکل انتخاب واحد سامانه آموزشیار رفع شود»، نوشت: «باگ‌های پی در پی، عدم ظرفیت کافی، عدم پاسخ ‌ویی و… همه اینها دانشجویان را به ستوه آورده است. سایت بسیار کُند است و هر چند دقیقه، مدت زمان حضور در سایت منقضی شده و شما را از سامانه خارج می‌کند.

من در طول این مدت که در دانشگاه آزاد حضور داشتم برای هر انتخاب واحد حداقل ۵ ساعت زمان گذاشته‌ام. چرا که این سایت کُند و پر از باگ است. در صورتی که فرایند انتخاب واحد در دیگر سایت‌ها طی ۱۰ دقیقه قابل انجام است».

در پویش دیگر به نام «درخواست دانشجویان دانشگاه آزاد برای اصلاح زیر ساخت‌های آموزشیار» آمده است: «یکی از مشکلات اساسی دانشجویان دانشگاه آزاد، انتخاب واحد است. به طوری که در زمان انجام انتخاب واحد علی‌رغم اینکه انتخاب واحد استان‌ها تفکیک شده است اما در زمان انتخاب واحد، سامانه آموزشیار به علت نداشتن زیر ساخت کافی، بلافاصله بعد از شروع انتخاب واحد توسط دانشجویان استان‌ها، از دسترس خارج می‌شود، و علت اصلی و عیان آن ضعیف بودن زیر ساخت سامانه است که گنجایش و ظرفیت، خدمات دهی به دانشجویان را ندارد. همین این امر باعث ایجاد استرس، فشار روانی، وعدم اشتیاق به انتخاب واحد هدفمند و برنامه‌ریزی شده در دانشجویان می‌شود».

*سامانه آموزشیار موجب نگرانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شده است

دانشجویان می‌گویند دانشگاه آزاد اسلامی از شهریور سال ۹۹ با انتقال خدمات و اقدامات دانشجویی به «سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی» موسوم به «آموزشیار» قصد داشت خدمات را در سامانه‌ای یکپارچه به دانشجویان خود ارائه دهد، اما در این مدت معایب این سیستم آشکار شده و این باگ‌ها مشکلات متعددی برای دانشجویان ایجاد کرده به نحوی که بسیاری از دانشجویان بعد از ۳ نیمسال تحصیلی و در آستانه نیمسال چهارم راه‌اندازی این سامانه، هنوز برای انتخاب واحد در روزهای تعیین شده با مشکلات متعدد مواجه هستند.

دانشجویان با گلایه از فعالیت آموزشیار عنوان می‌کنند که قرار بود هدف از راه‌اندازی این سامانه، تسهیل در امور دانشجویان باشد اما نکته قابل توجه ماجرا اینجاست که تاکنون، سامانه آموزشیار بیشتر موجب نگرانی برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شده است.

نکته‌ای که دانشجویان به آن تأکید می‌کنند، پرداخت بخشی از شهریه متغیر علاوه بر شهریه ثابت در هنگام انتخاب واحد است؛ آنها می‌گویند که پس از ایجاد این سامانه، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشکلات زیادی با این سامانه داشته‌اند که از میان آنها می‌توان به کُند بودن این سامانه در به‌روزرسانی اطلاعات دانشجو و همچنین مشکلات زمان انتخاب واحد و عدم ارائه دروس در زمان‌بندی مشخص و ارجاع دانشجو به زمان حذف و اضافه اشاره کرد.

*مسؤولان می‌گویند سرعت اینترنت کند است

دانشجویانی که در سامانه فارس من، اقدام به ثبت سوژه کردند، عنوان می‌کنند که سامانه آموزشیار با مشکلاتی همراه است که حتی امکان انتخاب واحد را سخت و زمان‌بر کرده است.

یکی از دانشجوسان دانشگاه آزاد اظهار کرد: «با اینکه مدت قابل توجهی نزدیک به ۲ سال از راه‌اندازی سایت آموزشیار گذشته، نه تنها زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات کافی به دانشجویان فراهم نشده، بلکه گویا توجهی هم به نیاز دانشجویان در این سامانه نشده است. مشکلات این سامانه به خصوص در پایان ترم و شروع ترم جدید نمایان می‌شود».

وی ادامه داد: «مسؤولان مشکل سامانه آموزشیار را گردن شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت می‌اندازند و می‌گویند سرعت اینترنت کند است».

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه آزاد درباره سامانه آموزشیار گفت: «هر کاری در این سایت نیازمند واریز وجه نقد و در وسط ترم نیازمند تسویه کامل است؛ برای مثال اگر شخصی بخواهد نامه اشتغال به تحصیل بگیرد باید شهریه خود را تسویه کرده سپس نامه را بگیرد».

* دانشجویان دانشگاه آزاد سال گذشته هم به سامانه آموزشیار گلایه داشتند

نکته قابل توجه این است که سال گذشته هم تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد با ثبت سوژه‌ای با عنوان «درخواست حذف سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی» خواستار پیگیری این موضوع بودند؛ آنها عنوان کردند: «ما دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی درخواست حذف سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی را داریم چرا که این سامانه بدون مطالعه و تحقیقات ابتدایی و به صورت شتابزده بعنوان تنها سامانه دسترسی دانشجویان به دانشگاه اسلامی انتخاب شده است.

این سامانه نه تنها مشکلات و ایرادات غیرقابل رفع بسیاری دارد بلکه منجر به وارد کردن ضرر و زیان مالی و زمانی به بسیاری از دانشجویان شده است».

* دانشگاه آزاد: اختلالات به سامانه آموزشیار مربوط نیست

مسؤولان دانشگاه آزاد گلایه دانشجویان را نسبت به مشکلات سامانه آموزشیار نمی‌پذیرند؛ آنها معتقدند که مشکل سامانه آموزشیار، اینترنت است. رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی 11 بهمن امسال در پاسخ به گلایه دانشجویان درباره سامانه آموزشیار، گفت: «تا امروز بیش از ۱۷۰ هزار نفر در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد انتخاب واحد کرده اند و اختلالات سامانه به علت بستر اینترنتی در کشور است و به سامانه دانشگاه مربوط نیست».

به گزارش فارس، سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد به نشانی edu.iau.ac.ir با هدف یکپارچه سازی خدمات ارائه شده به دانشجویان دانشگاه‌های آزاد راه اندازی شده و امکاناتی از جمله ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود، انتخاب واحد، حذف اضافه و ... را فراهم کرده است اما مشکلات آن، هنوز رفع نشده است.

خبرگزاری فارس در تلاش است تا از طریق مسؤولان دانشگاه آزاد اسلامی این موضوع را پیگیری کند و این مورد را از طریق مدیرکل روابط عمومی این دانشگاه در دست بررسی دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد انتخاب واحد راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وهفته بزرگداشت مقام معلم میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در مصلای نماز جمعه رودسر برپا شد.

این میز خدمت به‌منظور پاسخگویی مطلوب به شهروندان میز خدمت با حضور اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه در مصلای نماز جمعه شهرستان رودسر برپا شد.

بهمن پنجعلی‌زاده مرسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خانواده بزرگ و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی بوده که خدمات فراوانی در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ ارائه کرده و به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر دولتی جهان منشأ خدمات ویژه‌ای در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی به کشور بوده و تأثیر آن بر توسعه علمی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.

میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش پس از خطبه‌های نمازجمعه با هماهنگی دفتر امام جمعه به مدت یک ساعت در مصلای شهرستان رودسر بر پا شد و نمازگزاران حاضر موضوعات خود را به شکل مستقیم با مسؤلان این دانشگاه در میان گذاشتند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در تاریخ ۲۴ بهمن سال ۱۳۸۲ به دنبال درخواست‌های مردمی و پیگیری شخصیت‌های علمی و فرهنگی شهرستان به عنوان مرکز زیر نظر واحد لاهیجان با پذیرش ۱۰۰ دانشجو در یک ساختمان استیجاری راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد و در یال ۱۳۸۶ به واحد مستقل دانشگاهی تبدیل شد، هم اکنون این واحد دانشگاهی در زمینی به مساحت ۵ هکتار و ساختمان آموزشی به مساحت ۷ هزار متر مربع با بیش از ۵۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۶۵۰۰ فارغ‌التحصیل نقش بسیار مهمی در توسعه فضای علمی، آموزشی و فرهنگی شهرستان‌های رودسر و املش ایفا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • سومین گزینه هم پر کشید! دردسر باورنکردنی بایرن مونیخ در انتخاب سرمربی
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد